A concrete floor merges with seating inside and outside this steel and glass extension to house in London by local architecture studio McLaren Excell

(For the windows and layout, not cupboards.) The Cooks Kitchen by Fraher Architects

Slate-grey bricks in zigzagging rows provide this extension to a north London home a faceted texture that contrasts pale brickwork of the original property

Bellevue Terrace Extension / Philip Stejskal Architecture

Rear House Extension, Garden Design / LBMV Architects - Luigi Montefusco

Image 1 of 9 from gallery of Rear House Extension, Garden Design / LBMV Architects - Luigi Montefusco. Courtesy of LBMV Architects

Glazed house extension by GKMP Architects "feels like part of the garden"

Lens House / Alison Brooks Architects

Image 13 of 21 from gallery of Lens House / Alison Brooks Architects. Photograph by Paul Riddle

Pinterest
Search