Ravi Ndran
Ravi Ndran
Ravi Ndran

Ravi Ndran

More ideas from Ravi

Architecture studio APA has renovated a Victorian townhouse in London's Canonbury neighbourhood, creating a bright and open interior intended to recreate the spaciousness of a converted warehouse.

not sure if that's a screen door or what, but I like it.

Doors•Gates•Fence Art | Iron Waves

Gallery of Hexagons for a Reason: The Innovative Engineering Behind BIG's Honeycomb - 15

2H House by Truong An Architecture + 23o5Studio

CASA VENTURA | SBARDELOTTO ARQUITETURA

Shade screen in a pergola

d115d2cea071fb32d666ec01fd22341e

Cosas raras

El apartamento hipster ideal

Joris Brouwers and Nicky Zwaan's Amsterdam home built constructed of concrete floors, clay walls, OSB staircase, window light and a plant jungle Cool, but don't use if afraid of heights. I would love this!!!