Sneha Rao T
More ideas from Sneha
The Creative Corridor: A Main Street Revitalization for Little Rock | University of Arkansas Community Design Center + Marlon Blackwell Architect

The Creative Corridor: A Main Street Revitalization for Little Rock | University of Arkansas Community Design Center + Marlon Blackwell Architect

storefront, vito acconci, steven holl

storefront, vito acconci, steven holl

Image 6 of 17 from gallery of Yuanyang Express We+ Co-working Space / MAT Office. Photograph by Kangshuo Tang

Image 6 of 17 from gallery of Yuanyang Express We+ Co-working Space / MAT Office. Photograph by Kangshuo Tang

The project consist of a space designed for utilisation of the export division and a lounge area which serves that space, within the headquarter of a textile company.

The project consist of a space designed for utilisation of the export division and a lounge area which serves that space, within the headquarter of a textile company.