Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Bodies Famale, Born S Private and more!

Si t’i trajtojmë qimet që rriten nën lëkurë? Rritja e qimeve nën lëkurë është një problem i lidhur direkt me heqjen e qimeve të padëshiruara dhe mund të ndikojë në të dyja gjinitë, si tek burrat ashtu dhe tek gratë. Kjo gjendje çon në një proçes inflamator dhe në rastin më të keq, mund të çojë në shfaqjen e cistiteve të pakëndshme. Tek burrat, për shembull, mund të fokusohet në fytyrë, ndërsa tek gratë, kryesisht, tek këmbët dhe zonat delikate. Cilët janë shkaktarët?