Explore Dutch, Christian and more!

Dutch,Christian,Board

Leef je geloof: Ga aan de slag met je talenten

Leef je geloof: Ga aan de slag met je talenten

Angel Cards,Hope,Dutch,Christian,Bible,Jesus,Wisdom,All

Dutch,Bible Verses,Christian,Board

Verlang je naar echte rust en vrede in je leven? Vraag het aan Jezus, Hij wil het jou graag geven!  Jezus zegt:  Kom bij Mij, als je vermoeid en onder lasten gebukt gaat,  en Ik zal je rust geven! (Mat.11:28)

Verlang je naar echte rust en vrede in je leven? Vraag het aan Jezus, Hij wil het jou graag geven! Jezus zegt: Kom bij Mij, als je vermoeid en onder lasten gebukt gaat, en Ik zal je rust geven! (Mat.11:28)

Dutch,Facebook,Happy,Board,Christ

God spreekt tot jou en mij door de bijbel. Lees daarom de Bijbel en je weet wat Hij zegt. Soms lees je dan een tekst die je erg aanspreekt. Die precies zegt wat je op dat moment nodig hebt. De Heilige Geest stuurt dat. Dat zijn de teksten waar God wat tegen je zegt.  Hou die teksten vast. Onderstreep ze of schrijf ze op. Vraag God: Wat wilt U me hiermee zeggen? Wat kan ik er concreet mee doen?

God spreekt tot jou en mij door de bijbel. Lees daarom de Bijbel en je weet wat Hij zegt. Soms lees je dan een tekst die je erg aanspreekt. Die precies zegt wat je op dat moment nodig hebt. De Heilige Geest stuurt dat. Dat zijn de teksten waar God wat tegen je zegt. Hou die teksten vast. Onderstreep ze of schrijf ze op. Vraag God: Wat wilt U me hiermee zeggen? Wat kan ik er concreet mee doen?

Afbeeldingsresultaat voor Handelingen 1:8 Maar gij hebt kracht ontvangen

Afbeeldingsresultaat voor Handelingen 1:8 Maar gij hebt kracht ontvangen

God zegt in de Bijbel: wees niet bang. De Bijbel staat er vol mee: ruim 300 keer!  Jezus zegt het met klem: 'Wees niet bang, want Ik ben met je. Kijk niet angstig om je heen, want Ik ben je God. Ik zal je kracht geven en je helpen. Ik zal je overeind houden met mijn heilrijke rechterhand.'

God zegt in de Bijbel: wees niet bang. De Bijbel staat er vol mee: ruim 300 keer! Jezus zegt het met klem: 'Wees niet bang, want Ik ben met je. Kijk niet angstig om je heen, want Ik ben je God. Ik zal je kracht geven en je helpen. Ik zal je overeind houden met mijn heilrijke rechterhand.'

Pinterest
Search