Explore Skylights, Bungalows and more!

Explore related topics

Skylight House by Andrew Burges Architects a refreshing update to unfulfilling bungalow | Architecture And Design

Skylight House by Andrew Burges Architects a refreshing update to unfulfilling bungalow | Architecture And Design

World Best Interior Designer featuring @McAllister Alcock Architects For more inspiration see also: http://www.brabbu.com/en/

World Best Interior Designer featuring @McAllister Alcock Architects For more inspiration see also: http://www.brabbu.com/en/

Kitchen in plywood and stainless steel in the Slip House by Carl Turner Architects, London

Gallery of Slip House Wins the 2013 RIBA Manser Medal - 8

Kitchen in plywood and stainless steel in the Slip House by Carl Turner Architects, London

Gallery of Fairbairn House / Inglis Architects - 11

Gallery of Fairbairn House / Inglis Architects - 11

Decorating Vanity Stools Bathroom for Additional Comfort in the Room : High Window Closed Long Vanity Size And Wooden Vanity Stools Bathroom On Wooden Floor Near Usual Door Model Plus Interesting Wall Lamp Design

Mixed paving: Wood deck, stone pavers & stone edging around water. Project: Songdo Canal Walk Designer: KPF Location: Songdo IBD, Incheon, Korea

Yes, yes, yes. Look closely. The details are spot on - from this deep sink's faucet placement, to the double shelf stepped up to the skylight-- every note is in perfect harmony. Sublime. OM House / Studio Guilherme Torres

OM House / Studio Guilherme Torres

Yes, yes, yes. Look closely. The details are spot on - from this deep sink's faucet placement, to the double shelf stepped up to the skylight-- every note is in perfect harmony. Sublime. OM House / Studio Guilherme Torres

light emphasizing materials- Wooden floors, suspended toilet, compact but usable space, natural light

Brookvale Park / Tristan & Juliana

light emphasizing materials- Wooden floors, suspended toilet, compact but usable space, natural light

Bishop Edward King Chapel by Niall McLaughlin Architects. Vertical timber boards lining overhead shelves. Continuous rail along splashback. Deep bench edge

Bishop Edward King Chapel by Niall McLaughlin Architects. Vertical timber boards lining overhead shelves. Continuous rail along splashback. Deep bench edge

Pinterest
Search