Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Nieuwe schoenen aan het kopen bij Shoehoo.nl

Nieuwe schoenen aan het kopen bij Shoehoo.nl

Nieuwe schoenen aan het kopen bij Shoehoo.nl

Nieuwe schoenen aan het kopen bij Shoehoo.nl

Platte veterschoenen van Gabor, model 22.655! Deze dames schoenen zijn helemaal van leer en uitgevoerd in strak zwart lak. De schoenen hebben het label comfort deze modellen uit de productgroep „Comfort“ biedt Gabor schoenen aan in de wijdtes G (extra wijdte) en H (comfortabele extra wijdte). Dit betekent, dat deze schoenen meer volume bij de bal van de voet en op de wreef hebben en zo voor iedere voet de noodzakelijke ruimte scheppen. Deze lakschoenen zijn bestelbaar in een G-leest.

Lak veterschoenen van Paul Green, model 1629! De dames schoenen zijn helemaal van leer en uitgevoerd in zwart lak. Je sluit deze super comfortabele trendy dames schoenen met een veter. De schoenen zijn goed stabiel door de rubberen profielzool. De aanhechting tussen de veterschoenen en de zool is voorzien van een deel van een ritssluiting.

Perfect is boring! Dit staat in de loopzool van deze fashionable boots van Maruti, model Gimlet! Super cool zijn deze veterboots uitgevoerd in Pony Hair met small dots in de kleuren beige en zwart. Hip, trendy & ook nog een betaalbaar, jij steelt de show met deze nieuwe hit. Nu online te koop bij Shoehoo.nl.