Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Хрватска Http, Froddo Shoes and more!

FRODDO shoes -416060-1 Кожна чизма со страничен патент. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

FRODDO shoes -416056 Кожна чизма со страничен патент- водоотпорна. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

FRODDO shoes -416060 Кожна чизма со страничен патент. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

BOOGALOO shoes -36117 Кожна чизма со страничен патент. Удобна, лесно прилоагодлива ширина на листот и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

FRODDO shoes -416051 Кожна получизма со страничен патент. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

Кожна обувка -со врвки и крзно во внатрешноста. Модел на обувка и получизма во колку се издигне нагоре. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за секое стапало и секоја пригода. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

Tara - 15312300 Кожна получизма на мала потпетица. Црна боја. Величини од 36 до 41 Производство на Mrt. Joseph, Дуга Реса - Хрватска Mr. Joseph http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

Кожна детска чизма на врвки и дополнителен страничен патент. Анатомска со кожна влошка, лесно свитлива и иделана за детското стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска

Кожна чизма со страничен патент. Удобна, лесно прилоагодлива ширина на листот и иделана за секое стапало. Производство на Ivancica- Р Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571

Кожна висока чизма на потпетица. Боја црна , кожа мека. Величини од 36-41 Производство на Mrt. Joseph, Дуга Реса - Хрватска http://shopping.tc.mk/zhenski-chizmi/c/167571