Explore Brussel, Tips and more!

Aanslagen Brussel ook uitdaging voor docenten | Nieuwsuur

Aanslagen Brussel ook uitdaging voor docenten | Nieuwsuur

Gjergj Simaku: Nxisim prodhimin e energjisë nga dielli dhe era, ABC News, 25 maj 2017  Ndërsa janë bërë tashmë investimet e para në jug të vendit, Ministria e Energjise ka në proces aprovimi disa projekte të reja të parqeve që prodhojnë energji nga era dhe dielli.   #EBRD #EE #Energji #ESCO #Investime #OSHEE #PPP #Regulation #REM #Solar #WB6 #Wind

Gjergj Simaku: Nxisim prodhimin e energjisë nga dielli dhe era, ABC News, 25 maj 2017 Ndërsa janë bërë tashmë investimet e para në jug të vendit, Ministria e Energjise ka në proces aprovimi disa projekte të reja të parqeve që prodhojnë energji nga era dhe dielli. #EBRD #EE #Energji #ESCO #Investime #OSHEE #PPP #Regulation #REM #Solar #WB6 #Wind

International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”, organised by Vostock Capital, 15-17 November 2017, Podgorica, Montenegro   Name: The international summit and exhibition “Hydropower Balkans 2017”  Date and Venue: 15-17 November 2017, Montenegro  Organised by:   #EU #HPP #Investime #Lorenc Gordani #PPP #Regulation #REM #SHPP #WB6

International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”, organised by Vostock Capital, 15-17 November 2017, Podgorica, Montenegro Name: The international summit and exhibition “Hydropower Balkans 2017” Date and Venue: 15-17 November 2017, Montenegro Organised by: #EU #HPP #Investime #Lorenc Gordani #PPP #Regulation #REM #SHPP #WB6

The most influential international gas conference and exhibition in South East Europe, from 3rd to 5th May this year in Opatija, will bring together about 600 experts from the gas and energy industry, of which 60 distinguished speakers and 45 exhibitors come from more than 20 countries.

The most influential international gas conference and exhibition in South East Europe, from 3rd to 5th May this year in Opatija, will bring together about 600 experts from the gas and energy industry, of which 60 distinguished speakers and 45 exhibitors come from more than 20 countries.

Hydrographic network extension of the hydropower plant Kalivaç, Dr. Lorenc Gordani, 27 May 2017   Albanian Ministry of Energy and Industry has decided to implement the project on the hydropower plan “Kalivaç”.

Hydrographic network extension of the hydropower plant Kalivaç, Dr. Lorenc Gordani, 27 May 2017 Albanian Ministry of Energy and Industry has decided to implement the project on the hydropower plan “Kalivaç”.

SolarWorld USA: Historia e energjisë diellore by EuroElektra Sh.p.k - ESC Adriatic

SolarWorld USA: Historia e energjisë diellore by EuroElektra Sh.p.k - ESC Adriatic

De cross van vorig jaar (foto: Kim Stellingwerf)

De cross van vorig jaar (foto: Kim Stellingwerf)

“Albanian Green Energy Forum”, bashkëpunimi i radhës Shqipëri-Britani, Gazeta Shqip me 04 Maj 2017   Dhoma Shqiptaro-Britanike të Tregtisë dhe Industrisë, ambasada e RSH në Londër, me mbështetjen e Lord Watson of Richmond CBE,   #Albania #Lorenc Gordani

“Albanian Green Energy Forum”, bashkëpunimi i radhës Shqipëri-Britani, Gazeta Shqip me 04 Maj 2017 Dhoma Shqiptaro-Britanike të Tregtisë dhe Industrisë, ambasada e RSH në Londër, me mbështetjen e Lord Watson of Richmond CBE, #Albania #Lorenc Gordani

Pinterest
Search