Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Je Kao, Store Gallery and more!

Dežmanov Prolaz

Bon Ton concept store - Dežmanov prolaz Bon Ton Store & Gallery zamišljen je kao concept store u kojemu je osnovna misao vodilja glazba. Od Revox pojačala do Rotary miksera, čak i magnetofonskih traka, upotpunjeno knjigama, modom i svime onime što život čini lijepim. Mjesto gdje ćete rado doći i poslušati omiljenu ploču na vintage Celsetion Deeton zvučnicima promatrajući Dežmanovu kroz prostrane staklene izloge galerije.

Statistike portala Crozilla.com pokazuju kako su tijekom ožujka cijene kuća najniže bile na kontinentalnom području, dok su najviše cijene kao i njihov najveći porast zabilježeni na Jadranu. #Dubrovnik, #Zadar, #Split, #Sibenik i #Bjelovar tijekom ožujka bilježe porast cijena kuća, dok je mjesečni pad cijena bilježe #Zagreb, #Varazdin, #Pula i #Rijeka.

42 Coffee Co.

42 Coffee Co. - ugao Draškovićeve i Vlaške Suradnjom s lokalnom pržionicom Cogito Coffee radi se sezonski odabir vrhunskih zelenih zrna kave, a gostima je u ponudi svježe pržena kava čije je porijeklo transparentno. Trenutno je ponudi blend, odnosno vrhunska mješavina 70% brazilske i 30% kave iz Indonezije. Interijer je fantastičan, u skandinavskom stilu, a kao suvenir iz ovog bara možete ponijeti originalnu šalicu ili majicu.

Bistro Bardot

Bistro Bardot, Medulićeva 20, u stražnjem dijelu dvorišta Caffe bara Kota pravi francuski bistro/male porcije U ponudi je nekoliko predjela, koja, naravno, uključuju francuske sireve, paštete, foie gras. Od glavnih jela niti jedno nije zvučalo kao lagani prigrizak. Uglavnom se radilo o varijacijama na temu mesa - janjetina, teletina, piletina.. Cijene glavnih jela iznad su 50 kuna/ uglavnom mesna.

Rakhia bar

Rakhia bar - Tkalčićeva 45 Na mjestu bivšeg kafića Portal otvorena je zagrebačka inačica poznatog riječkog rakija bara. Kako se na veliku žalost svih Zagrepčana nedavno zatvorila kultna Cica, Rakhia bar dolazi kao utjeha za sve ljubitelje ovog pića, a u ponudi je preko 100 različitih vrsta rakija.

Bistro Jadranka

Bistro Jadranka - Ulica grada Vukovara 56 (Vrbik, Zagrepčanka) Služe se jednostavna jela, cijene su pristupačne, a inzistira se na svježini namirnica. I zato je u kratkom roku bistro Jadranka postalo mjesto za brz i fin ručak. Povrće se nabavlja na tržnici, a meso od vlastitog dobavljača, baš kao i riba. Ponuda vrhunske vinske karte i pjenušaca, dodatan su razlog za posjetu ovom bistrou.

Charleston, SC

I love a house with a big wrap around porch.

Detail at the peak. Remodeled Barn House, LOVE!