Explore these ideas and much more!

Elvis

Elvis

Kovacs - Diggin (Official Lyric Video)"...me and my records all alone feels right..."  "...flicking thru vinyl gives a rush..."

Kovacs - Diggin (Official Lyric Video)"...me and my records all alone feels right..." "...flicking thru vinyl gives a rush..."

Daryll-Ann is terug! In 2004 zetten de leden van de legendarische indieband (Jelle Paulusma,  Anne, Jeroen Kleijn, Jeroen Vos en Coen Paulusma) plots een punt achter hun samenwerking. De koek was op. Net zo abrupt als het einde van de band wordt nu de reünie aangekondigd. Er stond al een verzameld werk op de planning en dit vonden de heren een goede gelegenheid om de draad weer op te pakken. De verzamelbox staat gepland voor november van dit jaar en wordt gevolgd door een clubtour in 2014.

Daryll-Ann is terug! In 2004 zetten de leden van de legendarische indieband (Jelle Paulusma, Anne, Jeroen Kleijn, Jeroen Vos en Coen Paulusma) plots een punt achter hun samenwerking. De koek was op. Net zo abrupt als het einde van de band wordt nu de reünie aangekondigd. Er stond al een verzameld werk op de planning en dit vonden de heren een goede gelegenheid om de draad weer op te pakken. De verzamelbox staat gepland voor november van dit jaar en wordt gevolgd door een clubtour in 2014.

Memphis maniacs

Memphis maniacs

Pinterest
Search