Explore Naam Illustrator, Playmates and more!

Grafische prints zijn ook voor de kinderkamer prachtig en het leuke aan deze print is dat je hem kunt personaliseren. De prints en posters zijn gemaakt door (grafisch) ontwerper Sara Woodrow van SMAM.

Grafische prints zijn ook voor de kinderkamer prachtig en het leuke aan deze print is dat je hem kunt personaliseren. De prints en posters zijn gemaakt door (grafisch) ontwerper Sara Woodrow van SMAM.

Met.... (zeg de naam van een kind)... naar de dierentuin.  Ga mee het is daar fijn. Er zijn wel honderd dieren, heel groot en ook heel klein (beweeg je handen hoog en laag). De aapjes zeggen oe oe oe (onder de oksel kietelen). De olifanten zeggen tetteretet (maak met je arm een slurf). De papagaai zegt koppie krauw (krap op je hoofd). En de leeuwen waaaaauuuuuuw (met de handen naar voren grommen).  (èèn van de vele thema's van www.peuteractiviteitweb.nl is thema dieren)

Met.... (zeg de naam van een kind)... naar de dierentuin. Ga mee het is daar fijn. Er zijn wel honderd dieren, heel groot en ook heel klein (beweeg je handen hoog en laag). De aapjes zeggen oe oe oe (onder de oksel kietelen). De olifanten zeggen tetteretet (maak met je arm een slurf). De papagaai zegt koppie krauw (krap op je hoofd). En de leeuwen waaaaauuuuuuw (met de handen naar voren grommen). (èèn van de vele thema's van www.peuteractiviteitweb.nl is thema dieren)

Pinterest
Search