Explore Recipes, Goodies and more!

Gyomorkeserű likőr házilag

Gyomorkeserű likőr házilag

Gyümölcs chips készítés házilag

Gyümölcs chips készítés házilag

Limoncello di Sicilia Likőr 0,5L 32% - Ez a likőr igazi különlegesség az FM Brand tagjai között.  Ízében a langyos Szicíliai éjszakák varázsát idézi ez az ital.  Hagyományos recept alapján készül, amely nem más, mint alkohol és a Jón tenger partjainál termett friss citromok héjának különleges keveréke.  Aroma, színezék és tartósítószer nélkül.  Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik.    A termék 2010 évben aranyérmes lett a rangos nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen.

Limoncello di Sicilia Likőr 0,5L 32% - Ez a likőr igazi különlegesség az FM Brand tagjai között. Ízében a langyos Szicíliai éjszakák varázsát idézi ez az ital. Hagyományos recept alapján készül, amely nem más, mint alkohol és a Jón tenger partjainál termett friss citromok héjának különleges keveréke. Aroma, színezék és tartósítószer nélkül. Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik. A termék 2010 évben aranyérmes lett a rangos nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen.

A legjobb karácsonyi italok

A legjobb karácsonyi italok

Csokilikőr

Csokilikőr

Zabtej - Zabvíz … zabpehelyvíz! Semmi köze az igazi tejhez!  Zabból és zabpehelyből is készíthető.  Többféle módon állíthatunk elő gabonatejet, most zabpehelyből.  Lehet: főzni majd turmixolni / leforrázni, állni hagyni, turmixolni / megpirítani, áztatni és turmixolni. Legkíméletesebb HIDEG ELJÁRÁS: hideg tisztított vizet öntöttem a zabpehelyre, összeturmixoltam 2 lépésben. Leszűrtem és kész.  2-3 napig biztos, de akár 4-5 napig is eláll. Alternatív megoldás a tejet nem ivóknak!

Zabtej - Zabvíz … zabpehelyvíz! Semmi köze az igazi tejhez! Zabból és zabpehelyből is készíthető. Többféle módon állíthatunk elő gabonatejet, most zabpehelyből. Lehet: főzni majd turmixolni / leforrázni, állni hagyni, turmixolni / megpirítani, áztatni és turmixolni. Legkíméletesebb HIDEG ELJÁRÁS: hideg tisztított vizet öntöttem a zabpehelyre, összeturmixoltam 2 lépésben. Leszűrtem és kész. 2-3 napig biztos, de akár 4-5 napig is eláll. Alternatív megoldás a tejet nem ivóknak!

4 nap alatt mínusz 6 kiló zsírégető répás ital fogyókúrával - Segithetek.blog.hu

4 nap alatt mínusz 6 kiló zsírégető répás ital fogyókúrával - Segithetek.blog.hu

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search