Explore Macedonian Food and more!

македонски пинџур

македонски пинџур

Гурманско тавче (Турлитава )

Гурманско тавче (Турлитава )

И се заблагодаруваме на Катерина за овој лесен и брз рецепт за рестован компир, а што е најважно јадењето е здраво и богато со растителни влакна.

Рестован компир со тиквичка

И се заблагодаруваме на Катерина за овој лесен и брз рецепт за рестован компир, а што е најважно јадењето е здраво и богато со растителни влакна.

Искористете ги деновиве и направете си превкусно летно макало од пресни печени пиперки, лукче, домат и магдонос. Одлично е!

Македонско традиционално макало

Искористете ги деновиве и направете си превкусно летно макало од пресни печени пиперки, лукче, домат и магдонос. Одлично е!

Домашниот посен мајонез има помалку калории, се прави за брзо, вкусен е и ќе ви се најде за време на пости. Рецептот и начинот на подготовка се едноставни.

Домашниот посен мајонез има помалку калории, се прави за брзо, вкусен е и ќе ви се најде за време на пости. Рецептот и начинот на подготовка се едноставни.

Pinterest
Search