Explore House Mhndu, House Mpr and more!

Explore related topics

This project is a new house in Vaucluse on a steep heavily wooded site overlooking the harbour. The architectural idea was to create a series of solid horizontal planes extending into the landscape with these elements contrasted by a vertical infill of dark timber boarding or glazing. The overall effect is a clear distinction between the man made horizontal planes of the house with the vertical eucalypt tree trunks #MHNDU

This project is a new house in Vaucluse on a steep heavily wooded site overlooking the harbour. The architectural idea was to create a series of solid horizontal planes extending into the landscape with these elements contrasted by a vertical infill of dark timber boarding or glazing. The overall effect is a clear distinction between the man made horizontal planes of the house with the vertical eucalypt tree trunks #MHNDU

Staircase detail. This house inverts the traditional planning arrangement by placing the living areas on the top floor with the bedroom areas on two levels below. A seamless sequence has been achieved from the street level to the living areas by the use of split level devices. The house has extensive views over the harbour towards the city skyline. #MHNDU

Staircase detail. This house inverts the traditional planning arrangement by placing the living areas on the top floor with the bedroom areas on two levels below. A seamless sequence has been achieved from the street level to the living areas by the use of split level devices. The house has extensive views over the harbour towards the city skyline. #MHNDU

Architizer is the largest database for architecture and sourcing building products. Home of the A+Awards - the global awards program for today’s best architects.

Architizer is the largest database for architecture and sourcing building products. Home of the A+Awards - the global awards program for today’s best architects.

The house is located on the northern flank of the Bronte gully with views towards Bronte beach and the coastline beyond. Our design response was to place the living spaces on the upper floor as better views and more light were available. The bedrooms were located on the middle floor as this was more private and enclosed. The lowest floor has a rumpus area linking the garden and swimming pool to the house. #MHNDU

The house is located on the northern flank of the Bronte gully with views towards Bronte beach and the coastline beyond. Our design response was to place the living spaces on the upper floor as better views and more light were available. The bedrooms were located on the middle floor as this was more private and enclosed. The lowest floor has a rumpus area linking the garden and swimming pool to the house. #MHNDU

The house is located on the northern flank of the Bronte gully with views towards Bronte beach and the coastline beyond. Our design response was to place the living spaces on the upper floor as better views and more light were available. The bedrooms were located on the middle floor as this was more private and enclosed. The lowest floor has a rumpus area linking the garden and swimming pool to the house. #MHNDU

The house is located on the northern flank of the Bronte gully with views towards Bronte beach and the coastline beyond. Our design response was to place the living spaces on the upper floor as better views and more light were available. The bedrooms were located on the middle floor as this was more private and enclosed. The lowest floor has a rumpus area linking the garden and swimming pool to the house. #MHNDU

This house inverts the traditional planning arrangement by placing the living areas on the top floor with the bedroom areas on two levels below. A seamless sequence has been achieved from the street level to the living areas by the use of split level devices. The house has extensive views over the harbour towards the city skyline. #MHNDU

This house inverts the traditional planning arrangement by placing the living areas on the top floor with the bedroom areas on two levels below. A seamless sequence has been achieved from the street level to the living areas by the use of split level devices. The house has extensive views over the harbour towards the city skyline. #MHNDU

Pinterest
Search