Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Favoriete Doekjes, Toddler Rainbow and more!

Mijn favoriete cadeautje om weg te geven als er iemand met zwangerschapsverlof gaat. Maak twee poppetjes van een opgerolde luier. Sokjes als muts en een monddoekje om het lijfje. Simpel en leuk. De sokjes en doekjes haal ik afwisselend bij de Zeeman/Kruidvat/Hema. Dit cadeautje is voor iemand die nog niet weet of het een jongen of meisje wordt.

Laten we er geen doekjes om winden; kleding kopen is voor veel vrouwen nog altijd favoriete bezigheid numero uno. Helemaal niet erg ook, zolang je je niet laat verleiden tot het aanschaffen van nepleren leggings en je richt op de échte pareltjes. Anna tipt je waar je deze pareltjes het gemakkelijkst op de kop tikt.

Het verloren schaap / de goede herder: Lied 'Schaapje, schaapje heb je witte wol?'

Deze biologische billendoekjes zijn ideaal voor de gevoelige huid van baby`s. Ze zijn ongeparfumeerd, alcohol-vrij, chloorvrij en hypoallergeen. De samenstelling bestaat uit milde ingrediënten. Het gebruikte materiaal voor de doekjes is zacht en stevig en bestaat uit houtpulp die 100% biologisch afbreekbaar is en dus vriendelijker voor het milieu.