Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Goed Dat, That Too and more!

Ook een duidelijke en opvallende buitenreclame. Het is goed dat ook deze aan de weg is geplaatst en dus door iedereen gezien kan worden. Verder geven ze het belangrijkste van de reclame, de open dag, het grootst weer en dat is sterk van ze.

Een duidelijke vorm van buitenreclame. Hij is naast een fietspad geplaatst waar een autoweg aan grenst, dus is die voor iedereen zichtbaar. De kleuren en het lettertype vallen ook goed op. Jammer dat deze buitenreclame alleen aangeeft wie er komen optreden in het Spant, maar niet wanneer ze dat komen doen.

deze buitenreclame is eigenlijk een beetje triest. Ten eerste staat het op een plek waar niemand het zal zien. Ten tweede pakt de winkel uit met een super grote voorgevel maar zetten ze zo'n klein bordje neer met reclame. Het valt totaal niet op.

Deze Mupi valt goed op. Het heeft felle kleuren en de winkelnaam staat groot afgebeeld. De reclame is goed te zien en te lezen wanneer je voorbij loopt of fietst.

Een stoepbord van slijterij Mitra. Zo kunnen de mensen welke dranken er in de aanbieding zijn. Het staat midden op de stoep en vaak kijken mensen er wel naar voordat ze er omheen lopen.

Vlag van Fleurop. Donkere onopvallende vlag die buitn staat vlakbij de bloemenwinkel.