Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Kulttuuritietoa Cultural, Gallery and more!

Elokuvien esittäminen ja markkinointi kirjastossa | Kirjastot.fi - asiaa luvista

Asematila | Kylätie 25 A 3, 00320 Helsinki - Avoin kulttuuritila

Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö Cupore. Tehtävänä on tuottaa, jalostaa ja välittää kulttuuripoliittisen päätöksenteon käyttöön korkeatasoista tutkimustietoa sekä edistää yleisen kulttuurikehityksen kannalta keskeisen tutkimus- ja asiantuntijatiedon syntyä tutkimushankkeiden kautta.

Taike & Cupore Talks: Itsensä työllistävät taiteilijat, sukupuoli ja raha -keskustelutilaisuus Anna Pärnänen Erikoistutkija Tilastokeskus. Seminaari 2016. Tässä kaaviossa työn teon muodot 15-64-vuotiailla työllisillä 2014. Työvoimatutkimus, Tilastokeskus

Taiteilijan asema ja sukupuoli. Cuporen verkkojulkaisuja 31. Taija Roiha, Pauli Rautiainen ja Kaija Rensujeff 2015. - Yhteistyönä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa tehdyssä artikkelissa käsitellään sukupuolen vaikutuksia taiteilijan asemaan.

Artists | BookTheArtists - taiteilijoiden buukkaus -palvelu

Kulttuuria vapaaehtoistyönä. - Julkaisun ovat toteuttaneet Humanistisen ammattikorkeakoulun järjestämien Kulttuuritapahtumien vapaaehtoistyön johtamisen erikoistumisopintojen opiskelijat. Kirjoittajat edustavat monipuolisesti suomalaista tapahtumakenttää suurista rockfestivaaleista erikokoisiin paikallistapahtumiin. Heidän taustaorganisaationsa edustavat niin kolmatta kuin julkistakin sektoria.

www.teosto.fi Tapahtumalupien hinnasto 2015