Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Lus Geschikt, Utrecht Mag and more!

Wimpel Utrecht 25x300cm met koord en lus

Wimpel Utrecht 25x300cm met koord en lus. Geschikt voor mast van 5-6m. Met stokje, materiaal pavillon. Een wimpel van de provincie Utrecht mag altijd buiten blijven hangen en wordt gebruikt als teken van gastvrijheid en verwelkoming.

Wimpel Noord-Brabant 25x300cm met koord en lus

Wimpel Noord-Brabant 25x300cm met koord en lus. Geschikt voor mast van 5-6m. Met koord en lusje, materiaal spun ofwel spunpoly de beste kwaliteit vlaggenstof. Een wimpel van de provincie Noord-Brabant mag altijd buiten blijven hangen en wordt gebruikt als teken van gastvrijheid en verwelkoming.

Wimpel Groningen 25x300cm met stokje

Wimpel Groningen 25x300cm. Geschikt voor mast van 5-6m. Met stokje en lus, materiaal 160gr/m2 spunpoly de beste kwaliteit vlaggenstof.. Een wimpel van de provincie Groningen mag altijd buiten blijven hangen en wordt gebruikt als teken van gastvrijheid en verwelkoming.

Wimpel Overijssel 25x300cm met koord en lus

Wimpel Overijssel 25x300cm met koord en lus. Geschikt voor mast van 5-6m. Met koord en lus, materiaal pavillon. Een wimpel van de provincie Overijssel mag altijd buiten blijven hangen en wordt gebruikt als teken van gastvrijheid en verwelkoming. Wij leveren deze Overijsselse wimpel met koord en lus maar ook met stokje.

Wimpel Zuid-Holland 25x300cm met stokje

Wimpel Zuid-Holland 25x300cm met stokje. Geschikt voor mast van 5-7m. Met stokje, materiaal spun 160gr/m2 de beste kwaliteit vlaggenstof.. Een wimpel van de provincie Zuid-Holland mag altijd buiten blijven hangen en wordt gebruikt als teken van gastvrijheid en verwelkoming. Wij leveren deze Zuid-Hollandse wimpel met stokje maar ook met koord en lus.

Het is een Friese traditie om het eerste kievitsei aan te bieden aan de Commissaris van de Koningin. Vroeger werd het aan de Koningin aangeboden. Het eerste kievitsei staat symbool voor het begin van het voorjaar.

Noord-Brabantse vlag 20x30cm

Noord-Brabantse vlag 20x30cm, op schepen vooral gebruikt als gastenvlag Materiaal pavillon met koord en lus rondom gezoomd. Topkwaliteit! Deze vlaggen passen perfect op een vlaggenstok van 35cm 40cm of 50cm

Autovlag Utrecht Luxe

Luxe autovlag Utrecht, formaat vlag 30x45cm Met deze Utrechtse autovlag op uw auto kunt u laten zien dat u van Utrecht houdt. De kwaliteit autovlag Utrecht is veel beter beter en zelfs niet vergelijkbaar met de auto vlaggen die u van het EK of WK kent

Groningse puntvlag 20x30cm

Groningse puntvlag 20x30cm, op schepen vooral gebruikt als geusje op de boeg van het schip Materiaal gemaakt van de beste kwaliteit vlaggenstof met koord en lus rondom gezoomd