Explore Cili Ka, Ka Në and more!

Explore related topics

Antikitet-Arber-shqiptar-deshmi-Albert_Vataj-arkiva-memorie-histori  Ky medalion i derdhur bronzi, me mbishkrim të inçizuar, është gjetur në Shkodër. Paraqet Aleksandrin e Madh, i cili ka në helemtë/përkrenare një kokë luani me krifë dhe një kokë skjapi me një brî të mrekullueshëm, siç përshkruhet në Biblën e Vjetër tek "Parashikimet e Danieli" dhe te "Libri i Makabejve"

Antikitet-Arber-shqiptar-deshmi-Albert_Vataj-arkiva-memorie-histori Ky medalion i derdhur bronzi, me mbishkrim të inçizuar, është gjetur në Shkodër. Paraqet Aleksandrin e Madh, i cili ka në helemtë/përkrenare një kokë luani me krifë dhe një kokë skjapi me një brî të mrekullueshëm, siç përshkruhet në Biblën e Vjetër tek "Parashikimet e Danieli" dhe te "Libri i Makabejve"

*GREECE ~ Silver didrachm Eretria, p. 500-480 BC Obverse: Cow, symbol of the island of Evia. Reverse: Octopus (x 4).Athens Numismatic Museum Source: "GREEK ART - ANCIENT COINS" Mantis Economidou | Editorial Athens | 1996

*GREECE ~ Silver didrachm Eretria, p. 500-480 BC Obverse: Cow, symbol of the island of Evia. Reverse: Octopus (x 4).Athens Numismatic Museum Source: "GREEK ART - ANCIENT COINS" Mantis Economidou | Editorial Athens | 1996

Crazy Penny Error Coin with Multiple Errors Unique 1953 D Lincoln Wheat Cent

Crazy Penny Error Coin with Multiple Errors Unique 1953 D Lincoln Wheat Cent

Rare Mercury Dimes: How Much Are They Worth? - The Fun Times Guide to U.S. Coins

Rare Mercury Dimes: How Much Are They Worth? - The Fun Times Guide to U.S. Coins

The world's most expensive penny - This Lincoln cent was struck in the wrong metal at the Denver Mint in 1943. Just 40 of the coins are known to exist. In 2010, a dealer in New Jersey sold his 1943 penny for a staggering $1,700,000.00

The world's most expensive penny - This Lincoln cent was struck in the wrong metal at the Denver Mint in 1943. Just 40 of the coins are known to exist. In 2010, a dealer in New Jersey sold his 1943 penny for a staggering $1,700,000.00

Choice 1862 3 Cent Silver Coin - Civil War from riggsbyscorner, $225.00

Choice 1862 3 Cent Silver Coin - Civil War from riggsbyscorner, $225.00

Pinterest
Search