Explore Mis Van, Miss Van Art and more!

Explore related topics

Mama Ik wil zo graag een dochter zijn Mama Ik weet niet hoe het moet Mama  Zo noem ik je al lang niet meer Mama Waar is de band van bloed?  Mama  Weet je wat het meeste pijn doet? Dat ik voel dat ik iets mis Een leegte Geprobeerd op te vullen Met aandacht en liefde Met actie en passie Met verslavingen en mensen Maar die leegte ... Blijft  Mama Heb jij dat ook? Dat je het niet weet Hoe je mama moet zijn  Want mama Geen dochter zijn Doet pijn Heb jij dat ook?

Mama Ik wil zo graag een dochter zijn Mama Ik weet niet hoe het moet Mama Zo noem ik je al lang niet meer Mama Waar is de band van bloed? Mama Weet je wat het meeste pijn doet? Dat ik voel dat ik iets mis Een leegte Geprobeerd op te vullen Met aandacht en liefde Met actie en passie Met verslavingen en mensen Maar die leegte ... Blijft Mama Heb jij dat ook? Dat je het niet weet Hoe je mama moet zijn Want mama Geen dochter zijn Doet pijn Heb jij dat ook?

Ataque con ácido, 6-4-1990. Civic guardsmen of Amsterdam under command of Banninck Cocq

Ataque con ácido, 6-4-1990. Civic guardsmen of Amsterdam under command of Banninck Cocq

The 4th Floor - Chapter 6 by Cecilie Harris with Matthew Cunningham (Nevs). Styled by Rosie Williams assisted by Crista Repo. Hair by Amber-Rose Peake.  Make-Up by Tealo Wittorff-Le Coq. Photography Assistant Laura Cammarata.

The 4th Floor - Chapter 6 by Cecilie Harris with Matthew Cunningham (Nevs). Styled by Rosie Williams assisted by Crista Repo. Hair by Amber-Rose Peake. Make-Up by Tealo Wittorff-Le Coq. Photography Assistant Laura Cammarata.

Pinterest
Search