Explore House Extensions and more!

location: Sint-Niklaas (BE) completion: 2014 client: private program: extension and renovation of a house architecture and interior by i.s.m.architecten photographs: Luis Diaz Diaz

location: Sint-Niklaas (BE) completion: 2014 client: private program: extension and renovation of a house architecture and interior by i.s.m.architecten photographs: Luis Diaz Diaz

architecten de vylder vinck taillieu

architecten de vylder vinck taillieu

Situated on a quiet residential street in London, the existing building - a three story Edwardian terrace - is the home of a family with two young children.

Situated on a quiet residential street in London, the existing building - a three story Edwardian terrace - is the home of a family with two young children.

05

This concrete sports hall by Belgian studio URA has been created into a hillside in the wooded grounds of a school just outside Brussels (+ slideshow). URA was

Pinterest
Search