Explore Kat, Cheesecake and more!

Explore related topics

Craving cheesecake and tetibe teringat cake from @catandthefiddle ni.. Kat Kuantan kat mana Papparich ek?  #shamieraosmentdotcom #cheesecake #catandthefiddle

Craving cheesecake and tetibe teringat cake from @catandthefiddle ni.. Kat Kuantan kat mana Papparich ek? #shamieraosmentdotcom #cheesecake #catandthefiddle

Viral : Pen Pineapple Apple Pen?  Aduhai penat 1 hari ni dengar laguPen Pineapple Apple Pen. HAHA    iday tak tahu macam mana lagu ni boleh viral tapi iday pon mula-mula tengok dari IG Luqman Podolski. Then baru la check lagu ni yang original. Lirik lagu dia simple je tapi sangat catchy terus melekat kalau sekali dengar. Tengok video version Luqman dulu ye :p  in pula video original memang kelakar la uncle ni. Sebenarnya memang tak tahu motif lagu ni. tapi layankan aje. Hahahaha  Uncle ni…

Viral : Pen Pineapple Apple Pen? Aduhai penat 1 hari ni dengar laguPen Pineapple Apple Pen. HAHA iday tak tahu macam mana lagu ni boleh viral tapi iday pon mula-mula tengok dari IG Luqman Podolski. Then baru la check lagu ni yang original. Lirik lagu dia simple je tapi sangat catchy terus melekat kalau sekali dengar. Tengok video version Luqman dulu ye :p in pula video original memang kelakar la uncle ni. Sebenarnya memang tak tahu motif lagu ni. tapi layankan aje. Hahahaha Uncle ni…

This is Klebang! Don't Mess with Malacca... . Blessed with Klebang Coconut Shake and the Original Kuih Keria Hj Limbongan... . #melaka #foodporn #kuihkeriaklebang #coconutshakeklebang

This is Klebang! Don't Mess with Malacca... . Blessed with Klebang Coconut Shake and the Original Kuih Keria Hj Limbongan... . #melaka #foodporn #kuihkeriaklebang #coconutshakeklebang

Hi readers!  Anyone of you fans of Reen Rahim and Asianic Products Halal? It was my first time to meet this big name as recently I was invited to join the tea time session with Reen Rahim and Asianic at Donutes Cafe and Bakery.  The Tea Time session was held to introduce Reen Rahim as the Asianic ambassador. Reen Rahim on the event said that she actually used the product for about half year before agreeing to be the Asianic ambassador. She wanted to gain trust with the brand before promoting…

Hi readers! Anyone of you fans of Reen Rahim and Asianic Products Halal? It was my first time to meet this big name as recently I was invited to join the tea time session with Reen Rahim and Asianic at Donutes Cafe and Bakery. The Tea Time session was held to introduce Reen Rahim as the Asianic ambassador. Reen Rahim on the event said that she actually used the product for about half year before agreeing to be the Asianic ambassador. She wanted to gain trust with the brand before promoting…

Kanda buatkan ini untuk saya! Ianya sangat sedap dan berkhasiat kerana mengandungi khasiat dari Anmum Materna. Kanda dapat resipi ini dari Memo Mr Papa. Untuk bakal ibu jika anda inginkan suami anda lakukan benda yang sama daftar Memo Mr Papa sekarang dihttp://ift.tt/2l9r56Y .com.my  #MemoMrPapa #AnmumMaternaMY #shamieraosmentdotcom #parentingblogger #pregnancyjourney

Kanda buatkan ini untuk saya! Ianya sangat sedap dan berkhasiat kerana mengandungi khasiat dari Anmum Materna. Kanda dapat resipi ini dari Memo Mr Papa. Untuk bakal ibu jika anda inginkan suami anda lakukan benda yang sama daftar Memo Mr Papa sekarang dihttp://ift.tt/2l9r56Y .com.my #MemoMrPapa #AnmumMaternaMY #shamieraosmentdotcom #parentingblogger #pregnancyjourney

From Tokyo with love... . Thank you lil sis @atiqahothman . #TokyoBanana #Tokyo

From Tokyo with love... . Thank you lil sis @atiqahothman . #TokyoBanana #Tokyo

Masak bodoh2 mlm ni.. Ikan Terubuk Masin goreng garing2 ngn nasi goreng cina...

Masak bodoh2 mlm ni.. Ikan Terubuk Masin goreng garing2 ngn nasi goreng cina...

Harini menu favorite Az-Zahra.. Chicken Curry.. . Masak simple2 je..

Harini menu favorite Az-Zahra.. Chicken Curry.. . Masak simple2 je..

Trunki Get set.Go! Zahra kinda creation..   #trunki #oxotot #BGxMothercare4mothersday  #shamieraosmentdotcom

Trunki Get set.Go! Zahra kinda creation.. #trunki #oxotot #BGxMothercare4mothersday #shamieraosmentdotcom

Hari Raya Preparation 001 :  Air Wick to ensure my house smell like a house not like a barn.  Hand Wash to ensure my guest hands are clean and no contiminations and foodborne illness occurs.  And BTW if u buy Air Wick and Dettol product RM25 in a single receipt u can get a Cookies Container and also stand a chance to bake along with Chef Anis Nabilah. Cool enough right?  More info go to http://ift.tt/1GrRdxM  #shamieraosmentdotcom #dettolmalaysia #airwick #dettol

Hari Raya Preparation 001 : Air Wick to ensure my house smell like a house not like a barn. Hand Wash to ensure my guest hands are clean and no contiminations and foodborne illness occurs. And BTW if u buy Air Wick and Dettol product RM25 in a single receipt u can get a Cookies Container and also stand a chance to bake along with Chef Anis Nabilah. Cool enough right? More info go to http://ift.tt/1GrRdxM #shamieraosmentdotcom #dettolmalaysia #airwick #dettol

Pinterest
Search