Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Culoare Crem, Mdf 3D and more!

mdf 3d texturat forma patrate perete culoare crem

Invitatie din carton crem si bordo ornata cu un design floral perlat, inchiderea facandu-se cu ajutorul semnului & perlat si in relief. Textul se imprima pe un carton separat din interior care se prinde in 2 colturi decupate. Plicul, de culoare crem, este inclus in pret. #invitatii de #nunta #mirese #rosu

Birou incorporat in biblioteca. Decor cu cutii depozitare pe rafturi. Diverse modele de tapet (forme goemetrice cu motive china) combinate pe tablia din spate a bibliotecii. Albastru ca pata de culoare intr-un decor combinatie de pardoseala maro inchis cu mobila alb/crem. Decor clasic

Parchet Stratificat Barlinek Stejar Banana Song Molti. Modele de parchet trafic intens 3 strip stratificat cu rezistenta la uzură ce fac fata si in spaţiile cu trafic mare, cum ar fi magazinele, birourile sau hotelurile.

Tablou "Marche de Fleurs II", dimenisune 40 pe 50 de centimetri, cu ramă Genova, culoare Champagne, și paspartu Crem de 6 centimetri.

Parchet Stratificat Barlinek Stejar Cappuccino Molti. Modele de parchet trafic intens 3 strip stratificat cu rezistenta la uzură ce fac fata si in spaţiile cu trafic mare, cum ar fi magazinele, birourile sau hotelurile.