Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Dan Thee, Thee Of and more!

Soms wil je iets anders dan thee of warme chocolademelk om je handen aan te warmen. Wat dacht je van lekkere warme appelpunch?

Zei iemand caramel swirl? Je leest het goed! We hebben deze heerlijke kokos-chocolademelk nóg beter gemaakt met zo’n heerlijke swirl.

Vandaag is het de derde dinsdag van september… oftewel Prinsjesdag! Een dag die helemaal in het teken van oranje staat, vraagt om een oranje maaltijd!

Voor pompoensoep kun je ons wakker maken. Het is zoet, verwarmend, kruidig én gewoon ontzettend lekker. Vooral met een roze twist!

Firehouse Green Beans - A side dish everyone will love

Op veler verzoek: een hartig brood! Pompoenbrood is al heerlijk zonder iets erbij, maar wordt nóg lekker met een lik pompoenhummus erbij!

Dit vegan recept is een heerlijk speculaas bananenbrood. Gemaakt van bananen, speculaaskruiden, kokosolie, speltbloem en kokosbloemsuiker.

Yum! Dit is zo'n lekker zomers recept. Een ideaal toetje voor na een zomers dinertje, maar wij genieten er ook graag van als ontbijt of tussendoortje!

Plantaardigheidjes: (Truffel)risotto met courgette, champignons en Vegusto No Muh

Heb je zin in chocolade? Maar ben je niet van plan te zondigen? Deze Nutella Dream smoothie is dé perfecte verwennerij! Snel maken dus!