Explore Studio Green, Maze and more!

Mikou Design Studio: Green is the New Normal for Architecture

Mikou Design Studio: Green is the New Normal for Architecture

Haptic Architects has won the green light to replace a former studio building in Rosemoor Street, Chelsea with four new homes

Haptic Architects has won the green light to replace a former studio building in Rosemoor Street, Chelsea with four new homes

Our White Room range has been developed as a kit form DIY option that does not need planning permission (as it is under 2.5m in height). Combining a super strong timber frame construction with a versatile internal space, the White Room makes the perfect extra home room for your home and has an optional cavity wall-insulated package for Winter use. If you prefer a different colour this room is also available in green. See our Green Room for details.

Our White Room range has been developed as a kit form DIY option that does not need planning permission (as it is under 2.5m in height). Combining a super strong timber frame construction with a versatile internal space, the White Room makes the perfect extra home room for your home and has an optional cavity wall-insulated package for Winter use. If you prefer a different colour this room is also available in green. See our Green Room for details.

Beautifully designed Green Roofed Garden Gazebo - made out of recycled shipping container.  It provides shelter for beetles, bees and other local insects to support biodiversity.  Very clever!

Beautifully designed Green Roofed Garden Gazebo - made out of recycled shipping container. It provides shelter for beetles, bees and other local insects to support biodiversity. Very clever!

Yes I wanna get married and all that jazz, but what's wrong with a little bachelor-pad-cave-thingy in the yard?

Yes I wanna get married and all that jazz, but what's wrong with a little bachelor-pad-cave-thingy in the yard?

STUDIO MGM modece architects House, Suffolk An ecologically designed timber house for a private client on a wooded site designed to fit comfortably between existing trees and take full advantage of field views to south and west – resulting in a free flowing building in both plan and elevations.

STUDIO MGM modece architects House, Suffolk An ecologically designed timber house for a private client on a wooded site designed to fit comfortably between existing trees and take full advantage of field views to south and west – resulting in a free flowing building in both plan and elevations.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search