John Goacher
More ideas from John
Lara and Andrew Dearman extended their property sideways to create a practical family room with a pared-back Scandinavian style

Lara and Andrew Dearman extended their property sideways to create a practical family room with a pared-back Scandinavian style

A four bedroom Victorian Townhouse in Dublin was transformed by adding a spacious kitchen extension as well as a loft conversion

A four bedroom Victorian Townhouse in Dublin was transformed by adding a spacious kitchen extension as well as a loft conversion

@estemag #estdesigndirectory #estliving Kährs | Wood flooring | Parquet | Interior | Design | www.kahrs.com

@estemag #estdesigndirectory #estliving Kährs | Wood flooring | Parquet | Interior | Design | www.kahrs.com

The residents collaborated with the architects to achieve the sharp graphic sensibility they desired. Part way through the project, they realized the space would be more compelling in muted tones.

The residents collaborated with the architects to achieve the sharp graphic sensibility they desired. Part way through the project, they realized the space would be more compelling in muted tones.

Constructive detail of a hidden gutter. Consists of three components: the VMZinc zinc tray; the high density polyethylene membrane Delta VMZinc and the fixing anchors.

Constructive detail of a hidden gutter. Consists of three components: the VMZinc zinc tray; the high density polyethylene membrane Delta VMZinc and the fixing anchors.