Walk-in attic closet features a sloped ceiling lined with rustic wood beams over angled built in shoe cubbies and sweater shelves next to a window seat.

Walk-in attic closet features a sloped ceiling lined with rustic wood beams over angled built in shoe cubbies and sweater shelves next to a window seat.

Almost the exact same staircase and sash and case window. although much brighter.

Almost the exact same staircase and sash and case window. although much brighter.

I like the joinery being a different colour here.  The lovely table and countertops warm the design up.

10 Diy Kitchen Timeless Design Ideas 9

Hey, diesen tollen Etsy-Artikel fand ich bei https://www.etsy.com/de/listing/253106910/fee-garten-zubehor-mit-sitzendes-madchen

Fee Garten Zubehör Fenster mit sitzen MÄDCHEN und Vogel - Miniatur Garten Accessoire - Mädchen sitzen in Miniaturfenster

Hey, diesen tollen Etsy-Artikel fand ich bei https://www.etsy.com/de/listing/253106910/fee-garten-zubehor-mit-sitzendes-madchen

Rustic Marquee Wedding At Mallard Grange In Yorkshire With A Dusty Pink Cream And Grey Colour Scheme With Bride In Gown From Eternity Bridal...

Rustic Marquee Wedding At Mallard Grange In Yorkshire With A Dusty Pink, Cream And Grey Colour Scheme With Bride In Gown From Eternity Bridal With A Vintage VW Camper Van And Images From Andy Gaines Photography

Rustic Marquee Wedding At Mallard Grange In Yorkshire With A Dusty Pink Cream And Grey Colour Scheme With Bride In Gown From Eternity Bridal...

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON  New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully.  London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully. London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

Pinterest
Search