Scale of Ply by NOJI Architects

3Novices:Plywood frames create a pattern of triangles inside house extension by NOJI Architects

Cladding London aims to deliver quality and value with health and safety as a top priority. Our Service teams provide roofing service and maintenance with the capabilities of managing programs for a single facility as well as for those organizations with National real estate portfolios.

Cladding London aims to deliver quality and value with health and safety as a top priority. Our Service teams provide roofing service and maintenance with the capabilities of managing programs for a single facility as well as for those organizations with National real estate portfolios.

These London townhouses by architects Piercy & Company have chunky banisters formed from thickly layered birch plywood. The stairs zigzag up from the basement floor to the second floor roof terraces of each of the three residences, which are located behind a listed wall within the conservation area of Bloomsbury. The two-storey-high facades of each house are constructed from a

These London townhouses by architects Piercy & Company have chunky banisters formed from thickly layered birch plywood. The stairs zigzag up from the basement floor to the second floor roof terraces of each of the three residences, which are located behind a listed wall within the conservation area of Bloomsbury. The two-storey-high facades of each house are constructed from a

this is when i'll know i've made it. When my kids have a sick room like this and it's super cool and all their friends wanna come round all the time. Yep

this is when i'll know i've made it. When my kids have a sick room like this and it's super cool and all their friends wanna come round all the time. Yep

Ah-HA!  This is what we can do outside the back door that currently has a cement landing and staircase built directly over a basement window (the stupidest design decision EVER!).  Perforated metal would be the perfect replacement to let light into the rec room.

Ah-HA! This is what we can do outside the back door that currently has a cement landing and staircase built directly over a basement window (the stupidest design decision EVER!). Perforated metal would be the perfect replacement to let light into the rec room.

Pinterest
Search