River Itchen, Winchester. One of my favourite walks is from St Cross along the water meadows and into the city along this path.

River Itchen, Winchester. One of my favourite walks is from St Cross along the water meadows and into the city along this path.

New Forest. Hampshire UK - the fact I live right next to this is why I love my life!

New Forest. Hampshire UK - the fact I live right next to this is why I love my life!

The New Forest is an area of southern England which includes one of the largest remaining tracts of unenclosed pasture land, heathland and forest. It covers south-west Hampshire and extends into south-east Wiltshire and towards east Dorset.

The New Forest is an area of southern England which includes one of the largest remaining tracts of unenclosed pasture land, heathland and forest. It covers south-west Hampshire and extends into south-east Wiltshire and towards east Dorset.

The flooded crypt at Winchester Cathedral, England.This low-vaulted stone crypt, which floods in rainy months, dates from the 11th century, the earliest phase of building the Cathedral, shown here with Antony Gormley’s life-size sculpture of a solitary man, Sound II, seen from a distance, between the massive vaults and their reflections. Photo by John Crook

The flooded crypt at Winchester Cathedral, England.This low-vaulted stone crypt, which floods in rainy months, dates from the 11th century, the earliest phase of building the Cathedral, shown here with Antony Gormley’s life-size sculpture of a solitary man, Sound II, seen from a distance, between the massive vaults and their reflections. Photo by John Crook

This Hampshire kitchen epitomises Lewis Alderson’s attention to detail in design. Housed in part of a former Brewery, the building benefits from high ceilings, original sash windows and beautiful barn-style doors. The kitchen has been designed as a collection of large free-standing pieces rather than fully fitted, to suit the proportions of the room.

This Hampshire kitchen epitomises Lewis Alderson’s attention to detail in design. Housed in part of a former Brewery, the building benefits from high ceilings, original sash windows and beautiful barn-style doors. The kitchen has been designed as a collection of large free-standing pieces rather than fully fitted, to suit the proportions of the room.

Pinterest
Search