Pinterest • The world’s catalogue of images

Breien

>wouldn't this be a nice idea for grandma-they remind me of the things in Matalan. They are selling owl door stops and other owl products.

636
59
2
from Sjaal Breien

Steken Omrekentabel Voor Breipatronen

Wanneer je met een breipatroon gaat starten, kan het zijn dat de dikte van de garen of het aantal steken in het proeflapje niet overeenkomt met de stekenverhouding zoals deze is aangegeven voor het breipatroon dat je wilt maken. In zo’n geval kan je met een steken omrekentabel precies zien hoeveel steken nodig zijn voor de gewenste breedte. Niet …

19

This tutorial is a MUST if you're thinking about adding a zipper to your project. Swedish and English (scroll down) instructions!

239
12
from Two Sisters Crafting

Sheep Baby Blanket

Sheep Blankie pattern to knit

799
74
1

Zelf maken? Nodig: twee bollen wol van 100 gram (Wibra). Breinaald nr. 4. en 3 houten knopen van de markt. 60 steken opzetten. En doorbreien tot je een lengte van ongeveer 90 cm hebt bereikt. De sjaal in de lengte dubbelvouwen en er drie knopen opzetten. Op youtube staan veel filmpjes voor breien voor beginners. Dit is het eerste dat ik zelf heb gemaakt dus het is echt heel erg makkelijk!

Brei en haak zelf de leukste dingen voor jouw kind, 8 geweldige ideetjes om uit te proberen(met…

6
from Oak Furniture Land Blog

Winter woollies for your home by Carole Poirot

Heading towards winter in the southern hemisphere, gives us time to prep for winter - craft knitted covers for stools - take off in summer again.