Amb efectes

Creant efectes amb cérvols de fusta #scrap #scrapbook #scrapbooking #figure #deer #christmasdeer #stepbystep #wood #paint #redpaint #GlossyAccents #shine #volume #glitter #GlitterGlue #GlitterRed #handmade #homemade #homedecor #DIY

Alimentos que no sabías que deben ser refrigerados

Sant Jordi estil comic, monocromatic amb efectes de llum.

heart 1

Textura 2 amb efectes; Autor: Jose Joaquin Bejaranis; Tècnica: Digital.

El vino y la salud. Isaac Fernández Martín-Granizo. S'analitzen, amb objectivitat, els beneficis d'un consum moderat d'alcohol així com els efectes de l'abús en el seu consum.

"Jo l'havia salvat. Estava salvat. I ara (no puc dir-ho de cap més manera) tenia posada la meva mirada maternal sobre aquell ésser adormit, a qui (amb més dolor que als meus fills) havia donat la vida. I dintre d'aquella habitació gastada i bruta, en aquell hotel per hores llefiscós i repugnant, vaig tenir la impressió (dit així li pot semblar ridícul) que era a l'interior d'un temple, sota els efectes d'una emoció beatífica i santa.

https://flic.kr/p/4ZhAvx | Andromina musical amb efectes lumínics - Lloret de Mar

Per aquesta primavera-estiu, Nuduka proposa per als teus cabell colors amb efectes naturals i plens d'autenticitat. Tons degradats i transparències amb matisos de brillantor. Atreveix-te amb colors passionals: marrons, moka, cafè, xocolata, coures que degraden a “or vell” a les puntes... Allibera el teu instint i la teva sensibilitat.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search