Belia en Jesse verbouwden hun eigen droomhuis met ruimte voor het hele gezin. En nu is het elke dag genieten in hun verbouwde basisschool in Amsterdam.

Belia en Jesse verbouwden hun eigen droomhuis met ruimte voor het hele gezin. En nu is het elke dag genieten in hun verbouwde basisschool in Amsterdam.

Gallery - Town House in Antwerp / Sculp[IT] - 3

Gallery of Town House in Antwerp / Sculp[IT] - 3

Rear Glass Extension , London, Clapham Common, Slimline Sliding doors, Panoramah, LBMVarchitects

Rear Glass Extension , London, Clapham Common, Slimline Sliding doors, Panoramah, LBMVarchitects

Gallery of Town House in Antwerp / Sculp[IT] - 7

Gallery of Town House in Antwerp / Sculp[IT] - 7

*

Love the skylights! Not the kitchen so much. But the natural light is pretty amazing.

-

Mismatched chairs- gray, white and vintage french style wood dining table. simple and modern kitchen lights.

Pinterest
Search